Service

Naast uw reguliere auto onderhoud en verkoop bieden wij verschillende diensten aan. Service staat bij Autobedrijf Waaksma namelijk hoog in het vaandel.

Lease

Op zoek naar een lease auto of wilt u de mogelijkheden tot leasen bespreken? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Meer weten? Neem contact met ons op.

Zoekopdrachten

Is uw droomoccasion niet aanwezig binnen ons aanbod? Geen probleem! Wanneer u uw wensen aan ons doorgeeft gaan wij met plezier op zoek naar de door u gewenste auto. Uiteraard gebeurt dit geheel kosteloos en in samenspraak met u.

Haal- en brengservice

Uw auto voor onderhoud naar de garage brengen en ophalen neemt flink wat tijd in beslag. Tijd die u liever aan andere zaken besteedt. Met onze haal- en brengservice maakt u een einde aan dit tijdsverlies. Wanneer u een afspraak maakt voor onderhoud of reparatie kunt u aangeven of u de wagen opgehaald wilt hebben. De auto halen wij bij u thuis of op kantoor op en leveren we ook weer af.

Gratis vervangend vervoer

Staat uw auto bij ons in onderhoud? Wij bieden u de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van een van onze leenauto’s. Zo blijft u mobiel!

Service.jpg

Onze gratis leenauto's

Vervangende lesauto

Heeft u problemen met uw lesauto? Dan kunt u deze bij ons laten repareren. In de tussentijd bieden wij u een vervangende lesauto aan, zodat u ongehinderd uw werk kan blijven voortzetten.

Sleepservice bij pech

Pech onderweg, het kan iedereen overkomen. Staat u stil langs de weg? Neem dan contact met ons op en wij zorgen ervoor dat uw auto z.s.m. wordt opgehaald en gerepareerd wordt.

Gratis bandenopslag

Beschikt u over winter- en zomerbanden? Laat de banden die uit het seizoen zijn dan opslaan bij ons. Dit is geheel gratis en u bent ervan verzekerd dat ze veilig en droog staan.

Uw auto is bij ons in goede handen. Meer weten? Neem contact met ons op of kom eens langs!

DSC_3476 (3).JPG

Monteur Sietse bij de werkplaatsreceptie